Boek: Het Nieuwe Leven

Stichting Heart Cry wil naast het houden van Geestelijke Groei Avonden ook toerustingsmateriaal uitgegeven die een basis kunnen leggen voor gezonde geestelijke groei.
Speciaal voor pasgelovigen hebben we een nieuw boek laten herdrukken. Het betreft een mooi hardcover boek met 52 Bijbelstudies voor hen die verlangen naar groei in genade en kennis.

Achtergrond van het boek
Andrew Murray schreef dit boek echter speciaal voor jonggelovigen. In zijn gemeente kwamen (na een opwekking) velen tot geloof in Jezus Christus, maar hij was ervan overtuigd dat Bijbels onderwijs nodig was om iedere gelovige te laten zien wat hem/haar in Jezus Christus geschonken is. Het gevaar is namelijk dat pasgelovigen blijken steken bij de melkspijze, terwijl de Heere wil dat ze ook vaste spijzen gaan eten.
In de Kerkbode van de gemeente van Wellington kondigde Murray het boek met deze woorden aan: ´Het bevat 52 van de belangrijkste punten waaraan de jonge christen behoefte heeft en is voorzien van kanttekeningen en een opgave van teksten over de verschillende zaken die behandeld worden, zodat de lezers geholpen worden om de Bijbel zelf te onderzoek en bij gebedsbijeekomsten een handleiding hebben hoe zij met elkaar vanuit het Woord samenkomen.´

Geschikt voor jongeren- en bijbelstudiegroepen

De korte en thematische hoofdstukken zijn in deze uitgave speciaal door ons bewerkt voor jonge lezers en daardoor prettig leesbaar. De vele tekstverwijzingen stimuleren de lezer om de Bijbel zelf te onderzoeken en het gelezene toe te passen in het dagelijkse leven. Dit boek leent zich voor persoonlijke studie en door de toegevoegde gespreksvragen ook goed voor gemeenschappelijk gebruik.

Inhoud boek
In het onderstaande document vind je op pagina 2 een overzicht van de hoofdstukken die in het boek staan.

 Het_Nieuwe_Leven_-_aankondiging en inhoudsopgave

Met het onderstaande document krijg je een indruk hoe het boek er van binnen uitziet:

 Een_kijkje_in_het_boek: ´Het NIeuwe Leven´

Lees hieronder een aanbeveling voor het boek 'Het Nieuwe Leven' van dhr. Leen van Valen.

 Het_Nieuwe_Leven_-_aanbeveling_dhr_Leen_van_Valen

Wil je dit boek bestellen?
Dit boek met 52 bijbelstudies is voor slechts € 15,00 (€ 12,50 + € 3,00 verzendkosten) te bestellen via de webshop van Heart Cry. Ook is het voor € 15,00 in de plaatselijke (christelijke) boekhandel verkrijgbaar.

Activiteitenkalender

Webshop

De weg naar het kinderhart
Ja maar
De Medicijnkist van God
Het verhaal van Jim Eliott

Nieuws

Op de hoogte blijven van HeartCry?
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.