John Piper Boeken Aanbieding

Wij hebben het volgende boek van John Piper in de aanbieding:

Wij hebben nog wel een interessante ACTIE. We kunnen het boek "God is het Goede Nieuws" samen met een ander boekje (130 blz.) van John Piper voor € 9,95 (excl. verzendkosten) toesturen. Dus voor ca. € 13,80 heb je 2 verschillende boeken van John Piper bij u in huis.

Deze boeken zijn de moeite waard! Prachtig cadeau om weg te geven!

Wil je meer weten over deze boeken; lees dan de volgende boekbesprekingen:
 Lees_hier_alle_recencies_-_God_is_het_Goede_Nieuws_-_John_Piper

Alle christelijke dagbladen en tijdschriften hebben 'lovend' over deze boeken geschreven, die het geloof echt verdiepen. Deze boeken zijn te bestellen via Boekhandel Geestelijke Groei:
Email: geestelijkegroei@solcon.nl    -  Telefoon: 06-51706202.

Wie is John Piper?
John Piper is een bekende predikant, theoloog en schrijver in Amerika. Piper voelde in 1980 – volgens eigen zeggen- een onweerstaanbare roep van God om te gaan preken en werd voorganger in een kerk in Minneapolis, waar hij tot de dag van vandaag staat. Binnen de evangelicale beweging won hij aan bekendheid na de publicatie van zijn boek Desiring God: Meditations of a Christian Hedonist (1986). Daarna zouden verschillende andere boeken verschijnen, waarvan verschillende in het Nederlands zijn vertaald. De organisatie Desiring God Ministries werd in 1994 opgericht. De organisatie verspreidt een groot deel van Pipers werk, zowel preken als artikelen, gratis op het internet. Ook worden er regelmatig conferenties georganiseerd. Pipers missie luidt: "God is most glorified in us when we are most satisfied in him." Hij noemt diegene die zo leven christelijke hedonisten. In zijn preken legt hij een grote nadruk op de objectieve en absolute waarheid van het christelijk geloof en stelt dat die waarheid ontvangen kan worden door de leiding van de Heilige Geest. Ook hebben de preken van Piper een sterk calvinistische inslag. Samen met onder andere James Packer kan Piper gezien worden als één van de bekendste hedendaagse uitdragers van de leer van de Puriteinen. Voor enkele videoboodschappen (met Nl ondertiteling) van John Piper: www.verspiljelevenniet.nl                                   

Activiteitenkalender

Webshop

Nederigheid
De kracht en de boodschap van het Evangelie
Wandelen zoals Jezus
Waarom staat God lijden toe?

Nieuws

Op de hoogte blijven van HeartCry?
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.